Новини

Спортивний комплекс «Поділля» суттєво оновлюється

На головному стадіоні Хмельницького виконано значні обсяги робіт для комфортних тренувань та підготовки. Так, завершено реконструкцію котельні під спортивні приміщення для відділення легкої атлетики: тренерська кімната, душові кімнати, роздягальні, вбиральня. Вартість робіт 1,4 млн грн.

В підтрибунному приміщені зроблено ремонт медичного кабінету та кімнати допінг контролю - 110 тис. грн.

Оскільки стадіону СК «Поділля» присвоєно ІІ категорію УАФ, то відповідно до Положення про категорії стадіонів, Регламенту інфраструктури стадіонів та заходів безпеки проведення змагань з футболу, стадіон повинен мати відповідне обладнання. Закуплено дві пересувні вишки та зробили одну стаціонарну платформу для можливості якісної відеозйомки професійними камерами домашніх ігор ФК «Поділля». На це витрачено більше 154 тис. грн.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!