Новини

За допомогою програми співфінансування робіт з ремонту багатоквартирних будинків можна оновити спільне житло

Міська програма співфінансування робіт з ремонту багатоквартирних житлових будинків - дієвий механізм для вирішення проблемних питань житлового фонду.

Мешканці першого під'їзду будинку 80/1, що на прс. Миру, прийняли рішення скористатися можливостями, які пропонує програма та замінили вікна у під'їзді, витративши на роботи менше 10 тисяч гривень.

Житловий будинок на прс. Миру, 80/1 введений в експлуатацію в 1968 році, частка співвласників будинку становила 20% від сукупної вартості робіт, 80% - кошти міського бюджету - близько 40 тисяч гривень.

Вже замінено п’ять вікон на сходовій клітці першого під’їзду цього будинку та залишилось провести роботи з оштукатурення відкосів.

Із програмою співфінансування та умовами участі можна ознайомитись за посиланням. Детальну інформацію можна отримати за телефоном 79-57-65.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!