Новини

Всеукраїнська осіння акція «За чисте довкілля»

Проведення щорічної Всеукраїнської осінньої акції «За чисте довкілля» стало доброю традицією, що відображає активну життєву позицію і прагнення не на словах, а на ділі дбати про благоустрій та чистоту навколишнього середовища. Акція має на меті перш за все змінити ставлення населення до проблеми покращення довкілля та санітарного стану територій, на яких вони проживають.

Так, управлінням з питань екології та контролю за благоустроєм Хмельницької міської ради за активної участі Хмельницької філії SEBN UA ТОВ «СЕ Борднетце - Україна» проведено заходи з прибирання території від Західної Окружної до провулка П’яскорського, розчищено від сміття прибережну смугу по вул. Північній.

Кожен повинен розуміти, що чистота громади залежить саме від нього. Тому подбаємо про чистоту навколо себе, не будемо сторонніми спостерігачами, адже підтримання чистоти та порядку – це запорука здоров’я і краси нашого рідного краю.

 

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!