Новини

Завершились змагання з футболу, присвячені Дню захисників та захисниць України

Два дні, 5 і 6 жовтня, тривали захопливі змагання з футболу серед юнаків закладів загальної середньої освіти сільської місцевості Хмельницької міської територіальної громади.

Змагання, приурочені до Дня захисників і захисниць України, проходили на стадіоні НВК №9 міста Хмельницького, що в мікрорайоні Ракове.

Футбольні баталії ставили за мету поліпшити організацію дозвілля та залучити якнайбільше юнаків до занять футболом, пропагувати здоровий спосіб життя серед учнівської молоді, популяризувати ратну працю захисників держави…

Перемогу вибороли юні футболісти Копистинського НВК, на другому місці – команда Давидковецької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, третє місце дісталося команді Пироговецького ліцею.

Вітаємо переможців і призерів змагань. Зичимо їм нових звершень, незабутніх вражень і нових перемог…

 

За інформацією Департаменту освіти та науки

Хмельницької міської ради

 

 

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!