Новини

В Хмельницькому будують сучасний притулок для безпритульних тварин

«Поруч із кінологічним центром Національної поліції, на ділянці, що знаходиться у постійному користуванні ХКП «Спецкомунтранс» на вул. Заводській, 165, будуємо сучасний притулок для безпритульних тварин. Плануємо тут утримувати понад 450 безпритульних тварин.

Адмінбудівлі, ветеринарна, медичний і стерилізаційний блоки. Це все плануємо цього року. У поточному році передбачено на виконання будівельних робіт 2 млн грн.

Наступного року будуть сучасні вольєри для тварин і вся відповідна для цього інфраструктура. У планах до кінця наступного року запустити першу чергу притулку!

Працюємо далі…

Пам’ятайте, що всі безпритульні тварини колись мали друзів і господарів, і тварини на вулицях - це наслідки нашої безвідповідальності!», - розповів міський голова Олександр Симчишин на власній сторінці у мережі фейсбук.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!