Новини

Бібліотекарі та музиканти приймають вітання з нагоди професійних свят

Сьогодні відзначається Міжнародний день музики, а вчора був Всеукраїнський день бібліотек. З цієї нагоди в актовій залі управління культури і туризму міської ради зібрали кращих представників цих напрямків діяльності.

Бібліотекарі та музиканти відповідають за духовний та освітній розвиток мешканців громади і в день професійного свята приймали щирі вітання та побажання подальшого зростання. Від імені міського голови Олександра Симчишина присутніх привітав його заступник Михайло Кривак.

«Для мене працівники культури – це люди, які творять прекрасне і діляться цим з усіма. Наша бібліотечна система особлива. Кожен може для себе знайти тут те, що потрібно, і це результат щоденної праці кожного бібліотекаря, адже завдяки вашій роботі читачі відвідують книгозбірні. Це свято не тільки тих, хто працює в бібліотеках, але й тих, хто читає.

В Міжнародний день музики хочу відзначити, що не знаю людей байдужих до музики, але є унікальні люди, які вміють її творити або відтворювати так, що дух перехоплює. Хочу побажати вдячного слухача, який буде обдаровувати вас бурхливим оплесками, адже це надзвичайно важливо для музикантів», - зазначив Михайло Михайлович.

Також з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек та Міжнародного дня музики Михайло Кривак вручив почесні грамоти, подарунки кращим представникам творчих галузей – артистам Муніципального естрадно-духового оркестру, бібліотекарям, викладачам мистецьких шкіл, учасникам Хмельницького самодільного хору «Намисто».

Окремо відзначили колективи бібліотеки-філії №7 з нагоди 55-річчя від дня створення та колектив бібліотеки-філії №14 з нагоди 45-річчя від початку роботи.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!