Новини

Понад 200 учнів навчається у новоствореному Хмельницькому спортивному ліцеї

«Вже місяць у Хмельницькому працює перший в регіоні спортивний ліцей. На сьогодні він працює у шести напрямках: футбол, гандбол, футзал, бокс, вільна боротьба, дзюдо. Зараз тут навчається 201 учень-спортсмен: 101 з Хмельницького, 100 з області та інших регіонів. В ліцеї працює майже 20 тренерів, з них: заслужені майстри спорту, майстри та кандидати в майстри спорту, тренери з ліцензіями УЕФА тощо.

В майбутньому плануємо впроваджувати й інші види спорту.

Але просто створити ліцей - мало. Ми хочемо готувати там справжніх чемпіонів. Тому мусимо створити відповідну тренувальну базу. Це має бути сучасний інноваційний комплекс з каркасним футбольним залом, полями та майданчиками для усіх інших видів спорту, тренажерною зоною, місцями для глядачів.

Окрім того, для зальних видів спорту відремонтуємо спортивну залу і купимо спортивний інвентар. Підготували візуалізацію та проєкт. Об'єкт масштабний, будемо сподіватися на державне співфінансування.

Поруч із базою ліцею на території ЗОШ №12 вже зараз будуємо спортивний комплекс для різних видів спорту. Працюємо далі…», - розповів міський голова Олександр Симчишин на власній сторінці у мережі фейсбук.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!