Новини

Хмельницька делегація відвідала Узбекистан

У рамках реалізації Угоди про споріднення між містами Хмельницький та Наманган (Республіка Узбекистан) відбувся робочий візит бізнес-делегації міста Хмельницького в Узбекистан. Очолив делегацію секретар Хмельницької міської ради Віталій Діденко. Делегація, у складі якої були представники бізнесу в галузі легкої промисловості. Хмельничани відвідали міста Ташкент, Самарканд та місто-побратим Наманган.

У ході візиту відбулася зустріч з Надзвичайним і Повноважним Послом України в Республіці Узбекистан Миколою Дорошенком та представниками посольства, під час якої сторони обговорили напрямки майбутньої співпраці. Також в Самарканді делегація зустрілася із представниками Торгово-промислової палати щодо налагодження торговельного співробітництва.

Окрім цього, хмельничани мали зустріч з представниками «Узбектекстильекспорт» та ознайомилися із роботою місцевих текстильних підприємств.

У рамках візиту, в Намангані відбулись ділові зустрічі представників делегації з власниками фабрик з виробництва махрових, лляних та шовкових тканин, трикотажних полотен, джинсу й готових виробів з цих тканин. Окрім цього, було здійснено офіційний візит до Хокіміяту Намангану для обговорення подальшої співпраці між порідненими містами.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!