Новини

Відбудеться засідання постійної комісії

3 вересня о 10.30 в сесійній залі міської ради відбудеться засідання постійної комісії з питань містобудування, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища. 

 

ПРОЕКТ

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

засідання постійної комісії з питань містобудування, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища

1. Про розгляд місцевої ініціативи членів територіальної громади міста Хмельницького з питання створення скверу за будинком, що розташований по вул. Тернопільській, 34/1.

2. Про розгляд звернення ТОВ Укрелектрокомплект» щодо внесення змін у п.3 Додаткової Угоди №316/02 від 10.08.2021 року з поверненням сплати 3% від нормативної грошової оцінки земельної ділянки.

3. Про розгляд звернення громадянина Матощука О.В. щодо надання дозволу на викуп земельної ділянки несільськогосподарського призначення площею 0,0894 га, що розташована за адресою: м. Хмельницький, вул. Трудова,9/3.

4. Про розгляд звернення громадянки Мацюк Я.В. щодо надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,1000 га, кадастровий номер 6825083300:10:003:0027, що розташована за адресою: Хмельницький район, с. Копистин, вул. Зарічна,21 для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

5. Про розгляд проекту рішення «Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічної документації із землеустрою та надання земельних ділянок у власність громадянам» (Кондратюк)

6. Про розгляд проекту рішення «Про виділення земельних часток (паїв) в натурі (на місцевості) власникам земельних часток (паїв) та затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)» (Гончар)

7. Про розгляд проекту рішення «Про надання фізичним та юридичним особам дозволу на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, надання дозволу на розроблення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості), надання дозволу на поділ земельної ділянки, встановлення земельного сервітуту» (Дейчук)

8. Про розгляд проекту рішення «Про поновлення договорів оренди земельних ділянок шляхом укладання додаткових угод, внесення змін в договір оренди землі, зміну коду КВЦПЗ земельної ділянки» (Дімшєнє)

9. Про розгляд проекту рішення «Про укладення договорів оренди землі на новий строк» (Шимчук)

10. Про розгляд звернення ТОВ «Опус-Авто» щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,1033 га, що розташована за адресою: м. Хмельницький, вул. Зарічанська,3/1 з метою передачі її в оренду для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури без погодження суміжного землекористувача ПП «Консталь».

11. Про розгляд звернення громадянина Козака А.С. щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0970 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) за адресою: вул. Веселкова, 12 та надання її у власність. (повторно)

12. Про розгляд питання щодо поновлення ПП «Оксана Плюс» терміну оренди земельної ділянки по вул. Бандери,80 терміном на 3 роки. (за дорученням постійної комісії)

13. Про розгляд звернення КП «Хмельницька міська лікарня» про надання згоди на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 3,0968 га з кадастровим номером 6810100000:01:007:0115, що розташована за адресою: м. Хмельницький, прв. Проскурівський, 1 для будівництва та обслуговування будівель закладів охорони здоров’я та соціальної допомоги (для обслуговування будівель міської лікарні) та надання її в постійне користування. (повторно)

14. Про розгляд звернення Релігійної організації «Релігійна Громада (Парафія) Святого Миколая Чудотворця міста Хмельницького Хмельницької області Кам’янець-Подільської Єпархії Української Греко-Католицької церкви» про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0553 га, що розташована за адресою: м. Хмельницький, прв. Проскурівський, 1 для будівництва та обслуговування будівель громадських та релігійних організацій (під будівництво та обслуговування храму – каплиці) та з метою передачі  її в постійне користування. (повторно)

15. Про розгляд звернення ТОВ «Інвест-Регіон» щодо укладення договору платного строкового земельного сервітуту на земельну ділянку площею 0,0100 га, кадастровий номер 6810100000:11:001:0338, що розташована за адресою: м. Хмельницький, вул. Львівське шосе,36 для розміщення та експлуатації об’єктів дорожнього сервісу, а саме для розміщення та експлуатації газонаповнювальної компресорної станції, строком на 25 років.

16. Про розгляд звернення ТОВ «Інвест-Регіон» щодо укладення договору платного строкового земельного сервітуту на земельну ділянку площею 0,0100 га, кадастровий номер 6810100000:18:003:0094, що розташована за адресою: м. Хмельницький, вул. Трудова, 11 для розміщення та експлуатації об’єктів дорожнього сервісу, а саме для розміщення та експлуатації газонаповнювальної компресорної станції, строком на 25 років.

17. Про розгляд звернення ТОВ «Літхутек-Україна» щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 6,5704 га, що розташована за адресою: селище Богданівці, вул. Заводська, 6 з метою передачі її в оренду.

18. Про розгляд звернення ПВКП «БУДЗАЛІЗОБЕТОН» про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,2089 га, що розташована за адресою: Хмельницький район, селище Богданівці, вул. Заводська, 1/2-Б (під’їзна колія №16) для розміщення та експлуатації будівель і споруд залізничного транспорту та про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,1717 га, що розташована за адресою: Хмельницький район, селище Богданівці, вул. Заводська, 1/2-Б (під’їзна колія №2) для розміщення та експлуатації будівель і споруд залізничного транспорту з метою їх передачі в оренду.

19. Про розгляд звернення громадянина Дунаєвського Т.В. щодо надання згоди на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0737 га, що розташована за адресою: м. Хмельницький, вул. Кам»янецька,128 з метою внесення змін в конфігурацію земельної ділянки, кадастровий номер 6810100000629:003:0139 та зміни цільового призначення земельної ділянки в межах категорії «землі житлової та громадської забудови» з 03.15» на «02.01». (повторно)

20. Про розгляд звернення ПАТ ВК «ЕРА» щодо припинення договору оренди земельної ділянки з кадастровим номером 6810100000:18:002:0029 площею 12400 кв.м у зв’язку з переоформленням нерухомого майна на правонаступника ТОВ «Виробнича компанія «ЕРА» та розгляд звернення ТОВ «Виробнича компанія «ЕРА» щодо надання в оренду зазначеної земельної ділянки терміном на 5 років. (повтроно)

21. Про розгляд звернення ТзДВ «Науково-виробниче підприємство «Дельта» щодо надання згоди на встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,3900 га, що розташована за адресою: м. Хмельницький, прс. Миру,1А для виробничої бази. (повторно)

22. Про розгляд звернення громадянина Красовського В.С. щодо надання дозволу на викуп земельної ділянки несільськогосподарського призначення площею 123 кв.м, кадастровий номер 6810100000:01:007:0054, що знаходиться за адресою: м. Хмельницький, вул. Проскурівська,70 з цільовим призначенням «03.09 для будівництва і обслуговування кредитно-фінансових установ». (повторно)

23. Про розгляд звернення управління з питань екології та контролю за благоустроєм міста щодо не продовження договору оренди землі в районі вулиці Гастелло,10.

24. Про розгляд звернення Хмельницької обласної прокуратури щодо можливості виділення в постійне користування земельних ділянок у м. Хмельницькому для будівництва житлових будинків.

25. Про розгляд звернення громадянки Заєць З.М. про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за давністю користування (набувальна давність) для ведення особистого селянського господарства площею 0,0070 га по вул. Річковій,2.

26. Про розгляд звернення КП «Хмельницьбудзамовник» та ПП «Будремпроект-Стандарт» про надання дозволу на розроблення детального плану території в м. Хмельницькому у межах вул. Інститутської, вул. Кам'янецької. вул. Львівське шосе, вул. Хотовицького, орієнтовною площею 110 га.

27. Про розгляд звернення Хмельницького ліцею ІІ-ІІІ степенів Хмельницької обласної ради про надання дозволу на розроблення детального плану території в м. Хмельницькому    в межах вул. Панаса Мирного, вул. Озерної, вул. Кропивницького, орієнтовною площею 1 га.

28. Про розгляд звернення ПП «Інвестиційний Альянс» про надання дозволу на розроблення детального плану території в м. Хмельницькому для будівництва житлово-громадської забудови у межах вул. Кам'янецької. вул. Київської, вул. Коцюбинського.

29. Про розгляд звернення ПрАТ «Київстар» про надання дозволу на розроблення детального плану території для встановлення базової станції стільникового зв'язку на території Старостинського округу з центром в селі Копистин, орієнтовною площею 0,01 га.

30. Про розгляд звернення  ПрАТ «Київстар» про надання дозволу на розроблення детального плану території для будівництва базової станції стільникового зв'язку ПрАТ «Київстар» в межах населеного пункту с. Малашівці Хмельницької міської територіальної громади, орієнтовною площею 0,06 га

31. Про розгляд звернення ПРБП «Комунбуд» щодо надання дозволу на продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення площею 16055 кв.м, кадастровий номер 6810100000:16:007:0746, що розташована за адресою: м. Хмельницький, вул. Марка Кропивницького,8 для обслуговування виробничих приміщень. (повторно)

32. Про розгляд звернення громадянина Рожковського О.В. про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,1200га, кадастровий номер 6825085100:06:009:1925 зі зміною цільового призначення із земель сільськогосподарського призначення на землі для ведення індивідуального садівництва на території старостинського округу з центром в с. Олешин Хмельницький район Хмельницька область.

33. Про розгляд звернення громадянина Осадчука С.В. про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,1000га, кадастровий номер 6825085100:08:007:0159 зі зміною цільового призначення із земель для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на землі для ведення індивідуального садівництва на території старостинського округу з центром в с. Олешин Хмельницький район Хмельницька область.

34. Про розгляд звернення громадянки Зеленської І.Л. про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,1000га, кадастровий номер 6825085100:08:007:0155 зі зміною цільового призначення із земель для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на землі для ведення індивідуального садівництва на території старостинського округу з центром в с. Олешин Хмельницький район Хмельницька область.

35. Про розгляд звернення громадянина Єрмоленко В.М. про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0756га, кадастровий номер 6825085100:06:009:1922 зі зміною цільового призначення із земель запасу на землі для ведення особистого селянського господарства на території старостинського округу з центром в с. Олешин Хмельницький район Хмельницька область.

36. Про розгляд звернення громадянки Берези О.П. про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,1500га, кадастровий номер 6825085100:06:009:1921 зі зміною цільового призначення із земель запасу на землі для ведення особистого селянського господарства на території старостинського округу з центром в с. Олешин Хмельницький район Хмельницька область.

37. Про розгляд звернення громадян Жолкевської В.В., Дороша С.В., Шпирчук Т.Л., Беседи Ю.В., Якубової Л.А., Бірюкової А.М., Слинюк І.В., Саварин Г.О., Сернюк О.В., Софіян Н.Б., Наконечного В.В., Максимчук В.В., Грищук Н.С.. Гандзьошина М.В., Маршал Л.А. про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із зміною цільового призначення із земель для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на землі для індивідуального садівництва з кадастровими номерами: 6825085100:08:007:0214, 6825085100:08:007:0186, 6825085100:08:007:0187, 6825085100:08:007:0188, 6825085100:08:007:0189, 6825085100:08:007:0190,  6825085100:08:007:0191, 6825085100:08:007:0192, 6825085100:08:007:0193, 6825085100:08:007:0194, 6825085100:08:007:0195, 6825085100:08:007:0196, 6825085100:08:007:0197, 6825085100:08:007:0198, 6825085100:08:007:0199  на території Олешинської сільської ради Хмельницький р-н, Хмельницька область.

38. Про розгляд звернення громадянки Бажан А.І. про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,8000 га, що розташована за адресою: Хмельницький район, с. Олешин для ведення особистого селянського господарства з метою передачі її у власність.

39. Про розгляд звернення громадянки Бажан А.І. про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі її у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,2500 га, кадастровий номер 6810100000:33:001:0126, що розташована за адресою: Хмельницький район, с. Олешин, вул. Берегова,1.

40. Про розгляд звернення громадянина Бейди О.М. про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,1200га, кадастровий номер 6825082400:02:006:0204 для індивідуального садівництва на території старостинського округу з центром в с. Давидківці Хмельницький район Хмельницька область.

41. Про розгляд звернення громадянина Буника З.С. про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,1000га, кадастровий номер 6825082400:02:006:0221 для індивідуального садівництва на території старостинського округу з центром в с. Давидківці Хмельницький район Хмельницька область (повторно).

42. Про розгляд звернення громадянина Вишнякова А.П. про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,1200га, кадастровий номер 6825082400:02:006:0203 для індивідуального садівництва на території старостинського округу з центром в с. Давидківці Хмельницький район Хмельницька область.

43. Про розгляд звернення громадянина Духневича В.С. про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,1200га кадастровий номер 6825082400:02:006:0220 для індивідуального садівництва на території старостинського округу з центром в с. Давидківці Хмельницький район Хмельницька область (повторно).

44. Про розгляд звернення громадянина Духневича С.В. про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,1200га кадастровий номер 6825082400:02:006:0209 для індивідуального садівництва на території старостинського округу з центром в с. Давидківці Хмельницький район Хмельницька область.

45. Про розгляд звернення громадянки Духневич О.М. про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,1200га кадастровий номер 6825082400:02:006:0213 для індивідуального садівництва на території старостинського округу з центром в с. Давидківці Хмельницький район Хмельницька область.

46. Про розгляд звернення громадянки Земок І.М. про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0926га кадастровий номер 6825082400:02:006:0214 для індивідуального садівництва на території старостинського округу з центром в с. Давидківці Хмельницький район Хмельницька область.

47. Про розгляд звернення громадянина Коваля В.І. про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,1200га кадастровий номер 6825082400:02:006:0208 для індивідуального садівництва на території старостинського округу з центром в с. Давидківці Хмельницький район Хмельницька область (повторно).

48. Про розгляд звернення громадянина Коваля І.І. про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,1177га кадастровий номер 6825082400:02:006:0212 для індивідуального садівництва на території старостинського округу з центром в с. Давидківці Хмельницький район Хмельницька область.

49. Про розгляд звернення громадянина Ковальчука Р.Я. про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,1200га кадастровий номер 6825082400:02:006:0201 для індивідуального садівництва на території старостинського округу з центром в с. Давидківці Хмельницький район Хмельницька область.

50. Про розгляд звернення громадянки Ломінської К.О. про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0958га кадастровий номер 6825082400:02:006:0217 для індивідуального садівництва на території старостинського округу з центром в с. Давидківці Хмельницький район Хмельницька область.

51. Про розгляд звернення громадянина Міцишина П.М. про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,1200га кадастровий номер 6825082400:02:006:0218 для індивідуального садівництва на території старостинського округу з центром в с. Давидківці Хмельницький район Хмельницька область.

52. Про розгляд звернення громадянки Савіцької Ю.А. про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,1000га кадастровий номер 6825082400:02:006:0216 для індивідуального садівництва на території старостинського округу з центром в с. Давидківці Хмельницький район Хмельницька область.

53. Про розгляд звернення громадянки Коржук Л.П. про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,1750га кадастровий номер 6825082400:01:001:0012 для ведення особистого селянського господарства в с. Давидківці Хмельницький район Хмельницька область.

54. Про розгляд звернення громадянки Коржук Л.П. про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,1427га кадастровий номер 6825082400:01:001:0018 для ведення особистого селянського господарства в с. Давидківці Хмельницький район Хмельницька область.

55. Про розгляд звернення громадянки Кучерук В.В. про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 1,1200га кадастровий номер 6825082400:02:006:0205 для ведення особистого селянського господарства на території старостинського округу з центром в с. Давидківці Хмельницький район Хмельницька область (повторно).

56. Про розгляд звернення громадянина Ігольченка С.М. про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,1000га для ведення особистого селянського господарства в с. Давидківці Хмельницький район Хмельницька область (повторно).

57. Про розгляд звернення громадянина Кузьмишина В.А. про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0357га для ведення особистого селянського господарства в с. Давидківці Хмельницького району Хмельницької області.

58. Про розгляд звернення громадянки Дух С.О. про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,1936га для ведення особистого селянського господарства в с. Давидківці Хмельницького району Хмельницької області.

59. Про розгляд звернення громадянки Павлюк С.М. про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,8000га кадастровий номер 6825085400:01:003:0029 для ведення особистого селянського господарства в с. Пархомівці Хмельницький район Хмельницька область (повторно).

60. Про розгляд звернення громадянина Бондарчука Д.І. про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,1200га для ведення садівництва, що розташована за адресою: Хмельницька область, Хмельницький район, за межами с. Олешин, обслуговуючий кооператив «Садове товариство «Ліра» з метою передачі її у власність (повторно).

61. Про розгляд звернення громадянки Болістовської О.О. про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,1137га для ведення садівництва, що розташована за адресою: Хмельницька область, Хмельницький район, за межами с. Олешин, обслуговуючий кооператив «Садове товариство «Ліра» з метою передачі її у власність (повторно).

62. Про розгляд звернення  громадянки Дехтяр Т.О. про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,1137га для ведення садівництва, що розташована за адресою: Хмельницька область, Хмельницький район, за межами с. Олешин, обслуговуючий кооператив «Садове товариство «Ліра» з метою передачі її у власність (повторно).

63. Про розгляд звернення громадянина Дюг М.М. про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,1200га для ведення садівництва, що розташована за адресою: Хмельницька область, Хмельницький район, за межами с. Олешин, обслуговуючий кооператив «Садове товариство «Ліра» з метою передачі її у власність (повторно).

64. Про розгляд звернення громадянки Король Л.Д. про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,1200га для ведення садівництва, що розташована за адресою: Хмельницька область, Хмельницький район, за межами с. Олешин, обслуговуючий кооператив «Садове товариство «Ліра» з метою передачі її у власність (повторно).

65. Про розгляд звернення громадянина Тадлі С.А. про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,1200га для ведення садівництва, що розташована за адресою: Хмельницька область, Хмельницький район, за межами с. Олешин, обслуговуючий кооператив «Садове товариство «Ліра» з метою передачі її у власність (повторно).

66. Про розгляд звернення громадянки Чернецької Н.Ф. про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,1200га для ведення садівництва, що розташована за адресою: Хмельницька область, Хмельницький район, за межами с. Олешин, обслуговуючий кооператив «Садове товариство «Ліра» з метою передачі її у власність (повторно).

67. Про розгляд звернення громадянки Ксьондзик Г.В. про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,1200га кадастровий номер 6825085100:06:006:0050 для ведення індивідуального садівництва, що розташована за адресою: Хмельницька область, Хмельницький район, за межами с. Олешин, обслуговуючий кооператив «Садове товариство «Ліра».

68. Про розгляд звернення громадянина Ксьондзика Ю.Ю. про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,1200га кадастровий номер 6825085100:06:006:0048 для ведення індивідуального садівництва, що розташована за адресою: Хмельницька область, Хмельницький район, за межами с. Олешин, обслуговуючий кооператив «Садове товариство «Ліра».

69. Про розгляд звернення громадянки Пелюшок І.В. про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,1200га кадастровий номер 6825085100:06:006:0049 для ведення індивідуального садівництва, що розташована за адресою: Хмельницька область, Хмельницький район, за межами с. Олешин, обслуговуючий кооператив «Садове товариство «Ліра».

70. Про розгляд звернення громадянина Андрійчука С.В. про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,0021га, що розташована за адресою: м. Хмельницький, прс. Миру, 36/1, споживчий неприбутковий гаражний кооператив  «Темп» по охороні та експлуатації гаражів для зберігання транспортних засобів блок 20 бокс 654 для будівництва індивідуального гаража з метою передачі її у власність.

71. Про розгляд звернення громадянина Андрійчука А.В. про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,0022га, що розташована за адресою: м. Хмельницький, прс. Миру, 36/1, споживчий неприбутковий гаражний кооператив  «Темп» по охороні та експлуатації гаражів для зберігання транспортних засобів блок 20 бокс 653 для будівництва індивідуального гаража з метою передачі її у власність.

72. Про розгляд звернення громадянина Марущака Є.О. про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,0021га, що розташована за адресою: м. Хмельницький, прс. Миру, 36/1, споживчий неприбутковий гаражний кооператив  «Темп» по охороні та експлуатації гаражів для зберігання транспортних засобів блок 24 бокс 826 для будівництва індивідуального гаража з метою передачі її у власність.

73. Про розгляд звернення громадянина Нагорного А.С. про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,0022га, що розташована за адресою: м. Хмельницький, прс. Миру, 36/1, споживчий неприбутковий гаражний кооператив  «Темп» по охороні та експлуатації гаражів для зберігання транспортних засобів блок 24 бокс 826 для будівництва індивідуального гаража з метою передачі її у власність. блок 3 бокс 986 для будівництва індивідуального гаража.

74. Про розгляд звернення громадянина Павлюкевича І.М. про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,0021га, що розташована за адресою: м. Хмельницький, прс. Миру, 36/1, споживчий неприбутковий гаражний кооператив  «Темп» по охороні та експлуатації гаражів для зберігання транспортних засобів блок 4 бокс 970 для будівництва індивідуального гаража (повторно).

75. Про розгляд звернення громадянки Правури Н.В. про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,0020га, що розташована за адресою: м. Хмельницький, прс. Миру, 36/1, споживчий неприбутковий гаражний кооператив  «Темп» по охороні та експлуатації гаражів для зберігання транспортних засобів блок 24 бокс 818 для будівництва індивідуального гаража.

76. Про розгляд звернення громадянина Сопіна В.А. про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,0021га, що розташована за адресою: м. Хмельницький, прс. Миру, 36/1, споживчий неприбутковий гаражний кооператив  «Темп» по охороні та експлуатації гаражів для зберігання транспортних засобів блок 26 бокс 878 для будівництва індивідуального гаража.

77. Про розгляд звернення громадянина Кісілюка О.Л. про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,0021га, що розташована за адресою: м. Хмельницький, прс. Миру, 36/1, споживчий неприбутковий гаражний кооператив  «Темп» по охороні та експлуатації гаражів для зберігання транспортних засобів блок 26 бокс 918 для будівництва індивідуального гаража.

78. Про розгляд звернення Громадської організації «Правозахисне об’єднання осіб з інвалідністю та військовослужбовців Управління служби безпеки Хмельниччини» щодо затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачі її в постійне користування для будівництва і обслуговування багатоквартирного будинку площею 1,2500 га, кадастровий номер 6810100000:03:001:0258, що розташована за адресою: м. Хмельницький, вул. Миколи Мазура.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!