Новини

4 вересня в Хмельницькому відбудеться «Місто Професій»

В суботу, 4 вересня, о 12.00 в сквері ім. Т. Шевченка розпочне роботу «Місто професій». Уже не вперше маленькі хмельничани зможуть спробувати свої сили у різних професіях та напрямках діяльності. При вході кожна дитина отримує паспорт. Вік дітей не обмежений.

Триватиме захід з 12.00 до 15.00.

На розміщених в парку локаціях буде представлено професії будівельника, рятувальника, пожежника, кінолога, вибухотехніка, поліцейського, лікаря, соціального працівника, криміналіста, перукаря, агронома, ветеринарного лікаря, діджея, автослюсаря, продавця, банкіра, кухаря, актора, моделі, кравчині тощо. Діти, після короткого майстер-класу, «влаштовуються на роботу» та знайомляться ближче з обраним напрямком. В паспорті, що, також, є трудовою книжкою, представник професії робить помітку, що дитина освоїла дану професію.

Батьки мають можливість поспілкуватись з представниками компаній та більше дізнатись про організації, що стали партнерами проекту.

Мета проекту – щоб кожна дитина мала шанс реалізувати свій потенціал, а компанії з позитивною репутацією представили свою організацію.

Ініціатор – Благодійний фонд «Місто Професій».

Вхід безкоштовний.

 

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!