Новини

На вулиці Кам’янецькій розширюють проїзну частину дороги

Розпочато роботи з капітального ремонту вулиці Кам'янецької - місцеве розширення проїзної частини для улаштування зупинки маршрутних автобусів і тролейбусів. Роботи заплановано завершити до кінця липня цього року. Зупинку громадського транспорту «Філармонія» (в напрямку з центру міста) тимчасово перенесено за перетин з провулком 2-ий Кам’янецький. Розширення проїзної частини дороги покликане розвантажити рух транспорту та підвищити безпеку на вулиці Кам’янецькій.

Найближчим часом розширять проїзну частину і на Старокостянтинівському шосе.

«Ремонтні роботи виконуватимуться на ділянці від проспекту Миру до вулиці Зарічанської, нижче зупинки громадського транспорту «Ринок» (в напрямку центру міста) для всіх видів транспорту, з метою розділення транспортних потоків, що рухаються прямо і праворуч. Протяжність ділянки ремонту – 80 м, ширина – 3 м» - розповів начальник відділу безпеки дорожньої інфраструктури управління комунальної інфраструктури Олександр Ковальчук.

Ремонтні роботи за кошти з міського бюджету виконують підрядні організації на замовлення Департаменту інфраструктури міста.

Департамент інфраструктури міста сподівається на розуміння і просить вибачення за тимчасові незручності, спричинені виконанням необхідних робіт.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!