Новини

Микола Ваврищук поспілкувався з хмельничанами в телефонному режимі

Відбулася пряма телефонна лінія «Міська влада відповідає». Сьогодні на звернення хмельничан відповідав заступник міського голови Микола Ваврищук. Мешканці громади активно користуються таким каналом комунікації і сьогодні протягом години пролунало 14 телефонних дзвінків. На частину питань Микола Васильович дав усні роз’яснення, на решту – дозвонювачі отримають письмові відповіді у визначений законом термін.

Звернувся на телефонну лінію мешканець вулиці Підкалинної та просив встановити зовнішнє освітлення на вулиці.

«Сформуємо ваше звернення на Департамент інфраструктури міста та дамо доручення комунальному підприємству «Міськсвітло» вивчити ваше питання», - зазначив Микола Васильович.

Наступного дозвонювача цікавило питання придбання одноразового електронного квитка.

«Одноразовий електронний квиток можна придбати у 200 точках (терміналах City24). Також можна встановити мобільний додаток 7Pік і в ньому купити електронний квиток. Ми зараз ведемо переговори щодо розміщення терміналів на зупинках і з їх допомогою також можна буде придбати одноразовий квиток. Найближчим часом плануємо запустити ще один мобільний додаток, в якому можна буде згенерувати квиток і одразу його просканувати», - розповів заступник міського голови.

Два дзвінка надійшло від інвесторів житлового комплексу «Академмістечко». Люди скаржилися, що забудовник затягує зі здачею будинку, а саме 5-6 секцій.

«Найближчими днями матиму зустріч із вашим забудовником. Поспілкуємося з цього приводу і направимо офіційного листа, щоб він пояснив ситуацію та назвав терміни здачі будинку», - наголосив Микола Васильович.

Мешканка будинку №42 на вулиці Прибузькій розповіла, що в багатоповерхівці тече дах і оскільки вона мешкає на 9-му поверсі, то вода затікає в квартиру.

«Сформуємо звернення на ТОВ «ЖЕО», щоб вони пришвидшили вирішення вашого питання», - зазначив Микола Ваврищук.

Ще один дозвонювач цікавився коли в місті запрацює інспекція з паркування.

«Інспекція з паркування розпочне працювати орієнтовно з 1 липня. Люди набрані і зараз проходять стажування в інших містах. Після завершення стажування почнуть працювати», - розповів Микола Васильович.

Заступник міського голови уважно вникав у кожне питання та дав конкретні доручення керівникам відповідних виконавчих органів міської ради для розв’язання порушених проблем з наступним наданням жителям міста письмових відповідей.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!