Новини

Електронна петиція набрала необхідну кількість голосів

Відділ роботи із зверненнями громадян міської ради повідомляє, що, відповідно до пункту 4.3. Порядку розгляду електронної петиції, адресованої Хмельницькій міській раді, затвердженого рішенням сесії міської ради від 27.01.2016 року №6, міському голові Олександру Симчишину направлено для розгляду електронну петицію «Скасувати рішення про підняття вартості проїзду у громадському транспорті», збір підписів на підтримку якої завершено.

Станом на 03 червня 2021 року петицію підписали 536 осіб із 500 необхідних.

Текст петиції: «Вимагаємо скасувати рішення виконавчого комітету про підняття цін на громадський транспорт. Причини такої вимоги - це жахлива організація роботи громадського транспорту.

Детальніше:

- недотримання графіку (годинами можемо чекати на тролейбус);
- відсутність інформування хмельничан про відсутність транспорту на маршруті;
- буває, жодного тролейбуса, або 2 підряд;
- щодо маршруток, то взагалі жах, графіку адекватного немає, кожного дня маршрутки їздять по-різному, або взагалі їх немає (прямо лотерея, якщо чесно).
Отже, підняття цін неможливе без створення комфорту для хмельничан. Тому, ВИМАГАЄМО СКАСУВАТИ РІШЕННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ ПО ПІДНЯТТЯ ЦІН НА ГРОМАДСЬКИЙ ТРАНСПОРТ та накласти заборону на підняття цін до моменту адекватної організації громадського транспорту, а саме: створення адекватного графіку, абсолютне дотримання цього графіку, обов’язкове інформування про відсутність транспорту на маршруті, адекватно налаштувати Дозор (тормозить, не коректно інформацію відображає). До слова, ситуація з транспортом не вирішується вже тривалий час, а це не личить найкомфортнішому місту України».

Автор: Бліндер Андрій Вікторович

Початок збору підписів: 28 травня 2021 року.

Згідно з пунктом 4.5. згаданого вище рішення сесії міської ради та статті 151 Статуту територіальної громади м. Хмельницького, міський голова доручить розгляд петиції компетентним виконавчим органам із наступним розглядом на засіданні виконавчого комітету міської ради.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!