Рішення виконавчого комітету

від 13.05.2021 № 426 "Про      затвердження      складу      конкурсної комісії з відбору  кандидатів  на  присудження Премії міського голови «За вагомі досягнення молоді   у    розбудові   Хмельницької  міської територіальної   громади     в    різних  

ХМЕЛЬНИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
РІШЕННЯ
від 13.05.2021 № 426

Про      затвердження      складу      конкурсної комісії з відбору  кандидатів  на  присудження Премії міського голови «За вагомі досягнення молоді   у    розбудові   Хмельницької  міської територіальної   громади     в    різних   сферах суспільного життя»

 

      Розглянувши клопотання управління молоді та спорту Хмельницької міської ради, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до Положення про Премію міського голови «За вагомі досягнення молоді у  розбудові Хмельницької міської територіальної громади  в різних сферах суспільного життя», затвердженого рішенням п’ятої сесії  від 21.04.2021 №60 та з метою залучення  активної молоді до прийняття рішень,  виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ:

     1. Затвердити склад конкурсної  комісії з відбору кандидатів  на  присудження Премії міського голови «За вагомі досягнення молоді   у    розбудові   Хмельницької  міської територіальної   громади     в    різних   сферах суспільного життя» згідно з додатком.

     2.  Контроль    за    виконанням   рішення   покласти   на   заступника   міського     голови  М. Кривака  та  управління  молоді  та  спорту.

 

Міський  голова    О. СИМЧИШИН

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!