Новини

Хмельничани вшанували полеглих у Другій світовій війні

З нагоди відзначення Дня пам’яті та примирення та Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні до меморіальних знаків та обелісків Хмельницького лягли квіти пам’яті та скорботи. Також квіти поклали до могил героїв-визволителів у всіх мікрорайонах міста.

У ці травневі дені ми віддаємо данину пам’яті тим, хто не повернувся з поля бою, та схиляємо голови перед мужністю і стійкістю наших дідів та прадідів, які вибороли мир на нашій землі.

Представники влади міста й області, ветерани війни, військовослужбовці, громадськість вшанували пам'ять мільйонів співвітчизників, які загинули у Другій світовій війні: на її фронтах, в партизанському та національно – визвольному підпіллі, рухах опору, концентраційних таборах та на примусових роботах, хто ціною неймовірних зусиль в жорстокій битві виборював нашу свободу.

Хвилиною мовчання вшанували героїв, які віддали своє життя за нашу вільну незалежну Україну.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!