Новини

Успішний виступ хмельницьких спортсменів на чемпіонаті України з панкратіону та гремплінгу

Днями у місті Кропивницькому відбувся чемпіонат України з панкратіону та греплінгу серед юнаків та дівчат 2006-2007, 2008-2009, 2010-2011 р.н.

Місто Хмельницький представляли вихованці АКАДЕМІЇ ММА"ДАМАСК" ТА ДЮСШ "ДИНАМО". Змагання були важкими і відповідальними. У чемпіонаті взяли участь понад 1000 учасників з різних міст України, найсильніші і найкращі представники з кожного регіону. Більшість спортсменів, щоб здобути призове місце, провели від 3 до 5 сутичок у кожному розділі.

У підсумку змагань хмельницькі спортсмени здобули медалі:

Греплінг ноу-гі:

1 місце - Павлюк Яна;

2 місце - Арабова Вероніка;

2 місце - Лобода Дмитро;

3 місце - Подолян Назар.

Греплінг гі:

1 місце - Павлюк Яна;

2 місце - Арабова Вероніка;

2 місце - Сівак Назар;

3 місце - Лобода Дмитро;

3 місце - Подолян Назар;

3 місце - Тюх Юрій.

Панкратіон традішн:

2 місце - Подолян Назар;

3 місце - Дунець Ілля;

3 місце - Лобода Дмитро;

3 місце - Франчук Юрій.

Підготували спортсменів тренери-викладачі Дмитро Павлюк, Олексій Жижанов, Дмитро Сівак та Геннадій Домбровський. Щиро вітаємо переможців і призерів змагань та їх ставників, бажаємо ще багато яскравих перемог у майбутніх стартах!

 

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!