Новини

Більше 20 тисяч послуг надали фахівці відділу реєстрації місця проживання протягом І кварталу 2021 року

Протягом І кварталу 2021 року відділом реєстрації місця проживання було надано 21 233 послуги щодо реєстрації місця проживання/перебування, зняття з реєстрації місця проживання, та надання довідок про реєстрацію або зняття з реєстрації місця проживання, а також надання довідок про зареєстрованих осіб у житлі.

Також нагадуємо жителям міста Хмельницького та населених пунктів, які увійшли до Хмельницької міської ради, що зареєструвати місце проживання новонародженої дитини можна через сервіс еМалятко. На даний час у місті Хмельницькому зареєстровано місце проживання через сервіс еМалятко 460 новонароджених дітей.

Відділом реєстрації місця проживання у січні-березні 2021 року було надано 23 електронні послуги у сфері видачі відповідних довідок. При необхідності, можна і замовити необхідну довідку та забрати її зручний час, а також можна отримати необхідну довідку, яка підписана електронним цифровим підписом, не відвідуючи відділ реєстрації місця проживання.

Для цього необхідно зареєструватися у «Кабінеті мешканця» на офіційному вебпорталі електронних сервісів та послуг Хмельницької міської ради http://mycity.khm.gov.ua/Cnap .

Для подання заявки на отримання довідки про реєстрацію місця проживання/перебування, зняття з реєстрації місця проживання, довідки про зареєстрованих у житловому приміщенні осіб необхідно:

  1. Зайти на сайт Хмельницької міської ради;
  2. Зареєструватися у «Кабінеті мешканця», виконуючі дії, які пропонує електронний сервіс;
  3. Вибрати необхідний сервіс – замовлення довідки або отримання електронної довідки;
  4. Замовити необхідну довідку, вказуючи правильно свої паспортні дані та адресу реєстрації місця проживання.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!