Новини

Початок роботи над планом дій «Зелене місто» в Хмельницькому презентують онлайн

28 квітня з 13.00 до 15.30 на платформі ZOOM відбудеться семінар-презентація офіційного старту розроблення Плану дій «Зелене місто» (Green City Action Plan) для міста Хмельницького.

Створення Плану дій «Зелене місто» відбувається у межах Програми ЄБРР «Зелені міста-2», до якого місто доєдналося у 2019 році і стало четвертим українським та тридцять другим у світі учасником програми.

Програма сприяє містам-учасникам у системному подоланні викликів кліматичних змін, забезпеченні політичних та стратегічних засад сталого майбутнього та інвестуванні у міську інфраструктуру. План стане інструментом залучення фінансування на довгостроковий розвиток міста.

До участі запрошуються:

- комунальні підприємства та компанії, що надають послуги в таких сферах як поводження з відходами, міський транспорт, енергопостачання, водопостачання та водокористування, землекористування та міський розвиток, цифровізація тощо;

- освітні та наукові організації;

- структури підтримки бізнесу;

- неурядові організації, які зацікавлені у просуванні та втіленні ідей та принципів сталого розвитку, збереженні та покращенні стану довкілля та екосистеми в цілому.

Якщо ви є представником/представницею перелічених установ та організацій – зареєструйтеся на подію за посиланням: bit.ly/32aGJCu

Захід буде транслюватися наживо.

План дій «Зелене місто» для міста Хмельницького розробляється за експертної підтримки міжнародної компанії ATKINS у консорціумі з ПІІ «Білфінгер Тебодін Україна» у межах Програми ЄБРР «Зелені міста-2» за фінансової підтримки Швеції.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!