Новини

Оприлюднено для обговорення проект регуляторного акта щодо умов конкурсу з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах на території Хмельницької територіальної громади

Відповідно до вимог Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», оприлюднюється проект рішення «Про визнання таким, що втратило чинність рішення виконавчого комітету від 06.09.2017 року № 607 із внесеними змінами, затвердження Умов конкурсу з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування на території Хмельницької міської територіальної громади, типової форми Договору про організацію перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування у м. Хмельницькому та типової форми Договору про організацію перевезення пасажирів на приміських автобусних маршрутах загального користування на території Хмельницької міської територіальної громади».

У зв’язку з прийняттям розпорядження Кабінету Міністрів України від 12.06.2020 року № 727-р «Про визначення адміністративних центрів та затвердження територій територіальних громад Хмельницької області», запропонованим для прийняття проектом рішення виконавчого комітету заплановано затвердити умови конкурсу з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування на території Хмельницької міської територіальної громади, типову форму договору про організацію перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування у м. Хмельницькому та типову форму договору про організацію перевезення пасажирів на приміських автобусних маршрутах загального користування на території Хмельницької міської територіальної громади.

Даний проект сприятиме покращенню рівня надання транспортних послуг як на міських так і на приміських маршрутах загального користування, визначатиме права і обов’язки організатора перевезень та перевізників всіх форм власності на території Хмельницької територіальної громади.

З повним текстом проекту та аналізу регуляторного впливу можна ознайомитися на офіційному веб-сайті Хмельницької міської ради.

Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються в письмовому вигляді протягом одного місяця (30 календарних днів) з дня оприлюднення проекту регуляторного акта та аналізу регуляторного впливу за адресою: м. Хмельницький, вул. Сковороди, 12, тел. 79-55-25, 79-55-77.

Електронна адреса – [email protected].

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!