Рішення виконавчого комітету

від 25.03.2021 № 263 "Про  затвердження    мережі    об’єктів з  підготовки вихованців комунальних дитячо-юнацьких спортивних шкіл до участі у спортивних заходах"

ХМЕЛЬНИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
РІШЕННЯ

від 25.03.2021 № 263

Про  затвердження    мережі    об’єктів з  підготовки вихованців комунальних дитячо-юнацьких спортивних шкіл до участі у спортивних заходах

 

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою забезпечення розвитку здібностей вихованців комунальних дитячо-юнацьких спортивних шкіл в обраному виді спорту, створення необхідних умов для підготовки спортсменів для резервного спорту, виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ:

1. Затвердити мережу об’єктів та визначити їх як базові з підготовки вихованців комунальних дитячо-юнацьких спортивних шкіл до участі у спортивних заходах, згідно з додатком (додається).

2. Керівникам закладів, майно яких перебуває на балансі та визначене як базове з підготовки вихованців комунальних дитячо-юнацьких спортивних шкіл до участі у спортивних заходах та керівникам комунальних дитячо-юнацьких спортивних шкіл щорічно погоджувати графіки тренувань.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови           М. Кривака.

 

Міський голова  О. СИМЧИШИН

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!