Новини

Увага! Оприлюднено для обговорення проект регуляторного акта

Оприлюднено для обговорення проект регуляторного акта – проект рішення Хмельницької міської ради «Про внесення змін до рішення четвертої сесії міської ради від 17.02.2021 № 40 та втрату чинності рішень міської ради»

Розробник - управління житлової політики і майна Хмельницької міської ради.

Проєктом запропонованого рішення пропонується внести зміни до Примірного договору оренди нерухомого або іншого окремого індивідуально визначеного майна, що належить до комунальної власності Хмельницької міської територіальної громади, та Орендних ставок за використання комунального майна Хмельницької міської територіальної громади, затверджених рішенням четвертої сесії міської ради від 17.02.2021 № 40.

Прийняття рішення забезпечить встановлення соціально доступних ставок орендної плати за використання майна комунальної власності при передачі його в оренду без проведення аукціону закладам, установам, громадським об’єднанням фізкультурно-спортивної спрямованості, громадським організаціям ветеранів та реабілітаційним установам для осіб та дітей з інвалідністю для розміщення реабілітаційних установ, орендарям для організації та надання послуг з метою боротьби та протидії поширенню коронавірусної хвороби; можливість реалізації процедури передачі в оренду комунального майна Хмельницької міської територіальної громади орендарям, які мають право на отримання майна в оренду без проведення аукціону.

Усі зауваження та пропозиції приймаються від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань у письмовій формі протягом місяця (30 календарних днів) з дня опублікування за адресою:

29013, м. Хмельницький, вул. Кам’янецька, 2, каб. 601, тел.: 65-01-50, відділ оренди та приватизації управління житлової політики і майна Хмельницької міської ради.

Після одержання зауважень та пропозицій проєкт рішення міської ради буде винесено на розгляд Хмельницької міської ради для прийняття.

 

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!