Новини

Михайло Кривак відповідав на телефонні звернення хмельничан

Під час традиційної прямої телефонної лінії "Міська влада відповідає" з жителями Хмельницької міської територіальної громади спілкувався заступник міського голови Михайло Кривак. Протягом відведеної години пролунало 8 дзвінків.

Звернення першого додзвонювача стосувалися можливості під’єднання електричних мереж декількох садівничих товариств до мережі електропостачання міста та облаштування футбольного поля, що у мікрорайоні Дубове, на вулиці Гречка.

Ще одна хмельничанка цікавилася можливістю реєстрації місця проживання в садовому будинку СТ «Кооператор» та отримання житлової субсидії.

Уважно вислухавши жінку, Михайло Михайлович запевнив, що це питання вирішується, але насамперед потрібно перевести садовий будинок у жилий.

Наступним було звернення від випускниці ЗОШ №14, яка наразі займається ландшафтним дизайном. Вона запропонувала поліпшити благоустрій прилеглої території навчального закладу.

Заступник міського голови зазначив, що такий проект поки що не на часі, адже він дороговартісний. Що при уточненні бюджету міської територіальної громади на 2021 рік будуть передбачені кошти на виконання ремонтних робіт у приміщенні школи. Зокрема, на початкову школу №14 планується спрямувати 250 тис. грн для ремонту санвузлів.

Мешканець будинку №5 А, що на вулиці Свободи, який обслуговує Керуюча компанія «Домком Хмельницький», повідомив про несправність у його помешканні рушникосушника, який підключений до системи централізованого опалення.

Мешканка будинку №135 на вул. Вишневій, що у мікрорайоні Гречани, скаржилася на сусідів, які створюють надмірний шум і порушують режим тиші.

Ще одне телефонне звернення стосувалося окремих випадків недотримання графіків руху громадського транспорту у місті.

Звернулася на телефонну лінію до заступника міського голови і жителька села Шаровечка. Цікавилася як отримати державну дотацію пасічникам.

Заступник міського голови уважно вникав у кожне питання та дав конкретні доручення керівникам відповідних виконавчих органів міської ради для розв’язання порушених проблем з наступним наданням жителям міста письмових відповідей.

 

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!