Новини

Олександр Симчишин поспілкувався із представниками бізнесу Хмельницької міської територіальної громади

Міський голова Олександр Симчишин провів неформальну зустріч з представниками бізнесу, які здійснюють діяльність на території населених пунктів, котрі з листопада приєдналися до міської громади.

«Основна мета таких вже традиційних для нас заходів, які ми називаємо «Кава з мером» - знайти шляхи налагодження ефективної співпраці з місцевим бізнесом. Адже завдяки конструктивній роботі з підприємцями, Хмельницький постійно показує високу динаміку зі створення нових робочих місць серед інших міст. А кожне створене нове робоче місце чи виведене з тіні – це захищеність працівника й наповнення міського бюджету. Надалі цей ресурс ми витрачаємо на будівництво нових шкіл, дитячих садочків, спортивних та дитячих майданчиків тощо.

Сьогодні разом з підприємцями тепер вже громади слухали один одного, обмінювалися ідеями, ділилися проблемами і напрацьовували шляхи їх вирішення.

Ми шануємо кожного чесного підприємця, наші успіхи й розвиток залежать один від одного. Лише за минулий рік Хмельницький став найконкурентоспроможнішим містом в Україні серед обласних центрів. Цей рейтинг проводили серйозні міжнародні організації. І це наш спільний успіх. А такі програми, як відшкодування відсотків за кредитними ставками, відшкодування частини або повної участі у виставках місцевих виробників, включно із закордонними заходами, програма популяризації місцевого виробника під назвою «Купуй Хмельницьке» - виводять місто на міжнародний рівень», - розповів Олександр Сергійович.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!