Новини

Школа неформальної освіти молоді “Я — агент змін!” стартувала у Хмельницькому

Комунальна установа «Молодіжний центр» проводить у приміщенні Хмельницької міської ради школу неформальної освіти для учнівської та студентської молоді. Захід триватиме упродовж двох днів, 24 та 25 лютого. Його учасники мають можливість прослухати виступи спікерів, з числа прогресивних, успішних молодих людей міста Хмельницького, які працюють у різних сферах суспільного життя, таких як освіта, працевлаштування, міське управління, екологія тощо.

Основна мета заходу – демонстрація молоді її власних можливостей для самореалізації в контексті суспільних перетворень, актуалізація власного вкладу та дотичності до процесу соціального змінотворення, а також інкорпорація досвіду активних хмельничан з наданням практичних знань і навичок.

Спікери заходу:

Анастасія Ярова, начальниця відділу позашкільної освіти та виховної роботи, депутатка Хмельницької міської ради;

Владислав Гребенюк, директор КУ "Молодіжний центр", громадський активіст;

Анастасія Козак, голова молодіжної ради Хмельницького, організаторка фестивалю "My fest";

Леся Романюк, координаторка центру професійного та особистісного розвитку, практичний психолог;

Олександр Дарморос, військовий психолог, ветеран АТО/ООС;

Артур Кокаревич, виконавчий директор Хмельницького енергетичного кластеру, громадський активіст.

 

 

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!