Новини

Михайло Кривак відповідав на телефонні звернення хмельничан

Під час традиційної прямої телефонної лінії "Міська влада відповідає" з жителями Хмельницької міської територіальної громади спілкувався заступник міського голови Михайло Кривак. Протягом відведеної години пролунало 8 дзвінків.

Перший стосувався отримання безкоштовних ліків через комунальну аптеку «Віола».

Наступним було звернення від мешканців будинку №6/5, що на вулиці Зарічанській. Просили полагодити поштові скриньки та замінити лампи у під’їзді будинку.

Хмельничанка з провулку Верхнього Берегового, 14 висловила своє занепокоєння стосовно будівництва автомийки з автосервісом за адресою: вул. Зарічанська, 3/1. За словами жінки, у забудовника є всі необхідні дозвільні документи, проте вона та її сусіди стурбовані, що введення в експлуатацію нової споруди призведе до порушень екологічних, санітарних норм та норм пожежної безпеки.

Посприяти у питанні ремонту приміщення, що знаходиться в НВК №10, яке використовується під стрілецький тир, та поліпшити його матеріально-технічне забезпечення до заступника міського голови звернувся один з тренерів зі стрільби. Заступник міського голови відповів, що щорічно з міського бюджету виділяються кошти через Департамент освіти та науки для поліпшення матеріально-технічної бази тиру, зокрема, на закупівлю необхідного обладнання. Подальше оновлення відбуватиметься у межах фінансової можливості.

Зателефонували на пряму лінію і жителі населених пунктів, що увійшли до Хмельницької міської територіальної громади. Зокрема, мешканець села Богданівці цікавився яким буде розмір тарифу на вивезення твердих побутових відходів після приєднання до міста Хмельницького навколишніх сіл. А жителька села Масівці звернулася до заступника міського голови Михайла Кривака за роз’ясненням щодо подальших її дій у питанні розпочатої приватизації земельної ділянки. Михайло Михайлович порадив звернутися до управління земельних ресурсів та земельної реформи Хмельницької міської ради, де проконсультують як закінчити цю процедуру.

З питанням щодо можливості будівництва у місті Хмельницькому кризового центру для матері і дитини «Місто добра» звернулася представниця Благодійного фонду «Я майбутнє України». Михайло Михайлович призначив їй зустріч, аби детальніше обговорити питання.

Заступник міського голови уважно вникав у кожне питання та дав конкретні доручення керівникам відповідних виконавчих органів міської ради для розв’язання порушених проблем з наступним наданням жителям міста письмових відповідей.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!