Новини

Роман Примуш відповідав на телефонні звернення хмельничан

Сьогодні на телефонні звернення хмельничан під час прямої телефонної лінії відповідав заступник міського голови Роман Примуш. Впродовж години пролунало 7 дзвінків. Звернення стосувалися житлово-комунальної сфери: омолодження дерев, розчистки снігу на прибудинкових територіях і зупинках громадського транспорту, облаштування дитячого майданчика тощо.

На пряму лінію «Міська влада відповідає» зателефонував мешканець будинку, що на вулиці Болбочана. Просив сприяння в ремонті сходів поблизу НВК №2, зі сторони вул. Гречка, а також підсипати щебнем ґрунтову доріжку, що пролягає до стадіону у мікрорайоні Дубове, та полагодити бігові доріжки на самому стадіоні.

Наступні два дзвінки були від мешканців багатоповерхівок №42 на проспекті Миру та №14/4 на вул. Зарічанській. Нарікали на незадовільну роботу приватної компанії ТОВ «Керуюча Компанія «ДОМКОМ Хмельницький», яка обслуговує їхні будинки. Зокрема, на нерозчищену від снігу прибудинкову територію та стан внутрішньобудинкових мереж. Жителі з проспекту Миру, 42 і 44 також звернулися з проханням облаштувати на спільній території дитячий ігровий майданчик і замінити на нові старі гірки.

Спілкуючись із заявниками, заступник міського голови зазначив, що з управляючою компанією «ДОМКОМ Хмельницький» обов’язково буде проведено відповідну роботу, адже саме до цієї організації найбільше надходить нарікань від жителів міста, а мешканцям порадив створити ОСББ, найбільш якісну, за словами заступника міського голови, форму управління будинком.

Про результати розгляду звернень усі, хто телефонував на пряму лінію «Міська влада відповідає», будуть поінформовані письмово у встановлені законодавством терміни.

Спілкуючись із журналістами, заступник міського голови Роман Примуш запевнив, що у місті Хмельницькому стабільно працюють усі комунальні підприємства, які надають жителям усі необхідні послуги, у тому числі й ті, що займаються прибиранням снігу. Також торкнувся теми вакцинації, яка офіційно стартує з 15 лютого, та створення для її проведення двох мобільних бригад. Також Роман Борисович розповів про пункти обігріву, які є у місті і з настанням прогнозованих сильних морозів готові приймати людей тощо.

 

 

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!