Новини

Відбудеться засідання постійної комісії

5 лютого о 10.00 в зеленій залі міської ради відбудеться засідання постійної комісії з питань роботи житлово-комунального господарства, приватизації та використання майна територіальної громади міста.

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

засідання постійної комісії з питань роботи житлово-комунального господарства, приватизації та використання майна територіальної громади міста

1. Про розгляд звернення заступника директора департаменту інфраструктури міста – начальника управління житлової політики і майна щодо надання кандидатури до складу конкурсної комісії з відбору суб’єктів оціночної діяльності для проведення незалежної оцінки об’єктів міської комунальної власності.

2. Про розгляд звернення голови правління обслуговуючого кооперативу садівниче товариство «Польовий» щодо включення в титульні списки на 2021 рік будівництва мереж зовнішнього освітлення вулиць ОК СТ «Польовий».

3. Про розгляд звернення депутата міської ради Коваль В. щодо проведення капітального ремонту дороги та освітлення вулиці Стельмаха.

4. Різне.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!