Новини

Десять телефонних дзвінків пролунало під час прямої телефонної лінії

Сьогодні відбулася пряма телефонна лінія «Міська влада відповідає». На телефонні звернення відповідав секретар Хмельницької міської ради Віталій Діденко. Хмельничани досить активно користуються таким видом спілкування із представниками влади. Так, протягом години пролунало 10 дзвінків.

Звернувся на телефонну лінію голова дачного масиву «Дубово». Чоловік просив розглянути можливість запровадження шкільного автобусу, адже у масиві проживає близько ста дітей шкільного віку, яким складно доїжджати до навчальних закладів.

«Дякуємо за телефонний дзвінок. Дам доручення і з Вами зв’яжуться, щоб знайти шляхи вирішення проблеми», - сказав Віталій Васильович.

Ще один дзвінок стосувався територіального зонування щодо прив’язки дітей до конкретних шкіл. Хмельничанка розповіла, що найближча школа знаходиться за 100 метрів від будинку, а дитина змушена ходити в інший навчальний заклад через те, що за територіальною прив’язкою їх будинок закріплений за іншою школою.

«Дамо доручення департаменту освіти та науки вивчити вашу ситуацію», - зазначив секретар Хмельницької міської ради.

Звернулася на телефону лінію мешканка будинку №71/1, що на вулиці Курчатова. За словами жінки, в цьому багатоквартирному будинку низький тиск води у вечірній час, коли мешканці активно користуються водою, а на верхніх поверхах будинку її взагалі немає.

«Я дам доручення комунальному підприємству «Хмельницькводоканал» виїхати та обстежити мережі будинку і знайти вирішення проблеми», - сказав Віталій Діденко.

За усіма проблемними питаннями, з якими телефонували хмельничани, Віталій Васильович надав доручення відповідним структурам з метою більш детально їх вивчити та повідомити заявників про результати розгляду звернень.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!