Новини

Секретар Хмельницької міської ради Віталій Діденко відповідав на телефонні звернення хмельничан

За участі секретаря Хмельницької міської ради Віталія Діденка відбулася пряма телефонна лінія «Міська влада відповідає». Містяни в умовах карантинних обмежень користуються можливістю озвучити проблемні питання за допомогою телефонних прийомів. Сьогодні протягом години пролунало 4 дзвінки, дозвонювачі порушили 7 питань.

Першим на телефонну лінію звернувся хмельничанин, який проживає на вулиці Річковій, 2. Чоловік скаржився на сусіда, який встановив паркан і тепер автомобілі оперативних служб не можуть під’їхати до будинку. Також він встановив гараж на проїзній частині.

«Ми розберемося з ситуацією та доручимо управлінню земельних ресурсів вивчити ваше питання. І, якщо в сусіда немає відповідних документів та дозволів, будемо відповідно реагувати», - зазначив Віталій Васильович.

Наступним звернувся мешканець мікрорайону Озерна. Хмельничанин просив звернути увагу на те, що тролейбуси №2а, 3, 10 не дотримуються графіків руху і особливо зараз, в умовах перевезення тільки сидячих пасажирів, велика проблема виїхати з даного мікрорайону. Також чоловік просив облаштувати павільйон для очікування на зупинці біля міської лікарні на вулиці Проскурівській, 74. Зараз там лише дві лавки і під час непогоди людям немає де сховатися.

«Ми ваше звернення зафіксували і будемо вивчати ситуацію чи є там можливість встановити павільйон для очікування», - сказав Віталій Діденко.

Звернувся на телефонну лінію і директор громадської організації «Федерація кульової стрільби Хмельницької області» Петро Бардецький. Він дякував міській владі за підтримку не лише цього виду спорту, а й спортивного руху загалом. Також дозвонювач просив і надалі підтримувати спортсменів, адже його вихованці здобувають нагороди не лише на всеукраїнських змаганнях, але й на змаганнях європейського та світового рівня.

Петро Михайлович просив допомогти відремонтувати каналізацію та облаштувати систему вентиляції в приміщенні НВК №10, де займаються вихованці. Також було б добре облаштувати зал загальної фізичної підготовки, щоб спортсмени мали, де готуватися до змагань.

«Ми подивимося що можна зробити. Ви ж знаєте, що якщо можливість є, ми завжди готові підтримати. Можливо в березні, коли буде перерозподіл бюджету на поточний рік вдасться, щось зробити», - зазначив секретар міської ради.

За усіма проблемними питаннями, з якими телефонували хмельничани, Віталій Васильович надав доручення відповідним структурам з метою більш детально їх вивчити та повідомити заявників про результати розгляду звернень.

 

 

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!