Новини

Микола Ваврищук відповідав на телефонні звернення хмельничан

Відбулася традиційна пряма телефонна лінія «Міська влада відповідає». Сьогодні із хмельничанами спілкувався заступник міського голови Микола Ваврищук. Протягом години пролунало десять телефонних дзвінків.

Першою звернулася мешканка мікрорайону Лезневе, яка просила збільшити кількість громадського транспорту, що курсує у мікрорайон. Особливо хмельничанка просила відновити роботу автобусного маршруту №9.

«Ви ж розумієте, що ситуація складна із транспортом загалом, а не тільки у мікрорайоні Лезневе. Знаю, що є проблеми і в Лезневе, і в районі автовокзалу №1, і на вулиці Трудовій («Зелений квартал»), але будемо шукати шляхи вирішення проблеми. Постараємося допомогти, адже по Лезневе багато звернень», - зазначив Микола Васильович.

Наступною зателефонувала хмельничанка, яка проживає на вулиці Чорновола, 60. Скаржилася на сусідку, яка складає непотріб у місцях загального користування.

«Я дам доручення керівництву управляючої муніципальної компанії «Дубове» виїхати на місце і розібратися в ситуації. За результатами обстеження буде складено відповідний акт і якщо будуть підстави, то буде оформлено звернення до поліції», - запевнив заступник міського голови.

Ще один дзвінок надійшов від мешканки будинку №58 на вулиці Кам’янецькій. Жінка розповіла, що водії використовують двір, як проїзд для виїзду на вулицю Кам’янецьку. Також на прибудинковій території водії паркують автомобілі скрізь, де є вільне місце, тим самим ускладнюючи пересування для мешканців будинку.

«Відділ організації дорожнього руху отримає доручення розібратися в ситуації, щоб врегулювати ситуацію та забезпечити безпеку людей», - зазначив Микола Ваврищук.

Проте на телефонну лінію надходили дзвінки не лише із проблемними питаннями. Так, хмельничанин дякував за вирішення проблеми із коливанням напруги в електромережі будинку на вулиці Інститутській, 17/3.

Ще два дзвінки надійшло від інвесторів житлового комплексу «Корона Дубово», щодо невчасної здачі будинку в експлуатацію.

Микола Ваврищук домовився про особисту зустріч із ініціативною групою вкладників, щоб детально розібратися в ситуації та знайти шляхи впливу на забудовника.

За усіма проблемними питаннями, з якими телефонували хмельничани, Микола Васильович надав доручення відповідним структурам з метою більш детально їх вивчити та повідомити заявників про результати розгляду звернень.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!