Новини

МКП «Хмельницькводоканал» повідомляє про призупинення водопостачання 12 січня (оновлено)

У зв'язку з виконанням робіт по заміні запірної арматури на перехресті проспекту Миру та вулиці Трудової та по приєднанню водопровідних мереж на вул. Трудовій, 12 січня з 10.00 до 17.00 буде призупинено водопостачання житлових будинків №№ 92 — 104 на проспекті Миру, в районі автовокзалу №1 та у мікрорайоні Лезневе.

Оновлено. У зв'язку з виконанням аварійно-відновлювальних робіт по усуненню пориву водопроводу на вул. Львівське шосе, 29/2, 12 січня з 10.00 до 13.00 буде призупинено водопостачання житлових будинків на вул. Львівське шосе (на відрізку від вул. Хотовицького до вул. Львівське шосе, 43).

Адміністрація МКП «Хмельницькводоканал» сподівається на розуміння і просить вибачення за тимчасові незручності, спричинені виконанням необхідних робіт.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!