Новини

До уваги пільговиків! Видача електронних квитків для проїзду в комунальному громадському транспорті може бути тимчасово призупинена

Нагадуємо: з 1-го січня для безплатного проїзду у комунальному громадському транспорті громадянам пільгових категорій, які є жителями Хмельницької міської територіальної громади, крім посвідчення, обов’язково необхідно мати електронний квиток.

На сьогодні електронні квитки вже отримали 35 тисяч осіб. Загалом у місті Хмельницькому проживає 62 тисячі пільговиків. Ще 9 тисяч додалося у результаті приєднання до міста 24-х навколишніх сіл.

Звертаємо вашу увагу на те, що у випадку запровадження Кабінетом Міністрів України локдауну, у зв'язку з ситуацією з Covid-19, запланованого в країні з 8 по 24 січня 2021 року, видача квитків органами соцзахисту може бути тимчасово призупинена і відновлена після послаблення карантинних обмежень.

 

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!