Новини

Заходи, передбачені для здійснення моніторингу наслідків виконання Програми поводження з побутовими відходами «Розумне Довкілля. Хмельницький на 2021-2022 роки»

23 грудня 2020 року рішенням сесії Хмельницької міської ради №67 затверджено Програму поводження з побутовими відходами «Розумне Довкілля. Хмельницький на 2021-2022 роки». Для здійснення моніторингу наслідків виконання документа державного планування передбачені такі заходи:

— порівняння фактичного стану компонентів довкілля з минулорічними показниками у місті 1 раз на рік на підставі результатів державного статистичного спостереження. У разі виявлення перевищень минулорічних показників провести аналіз на предмет зв’язку з реалізацією заходів Програми;

— порівняння захворюваності населення з минулорічними показниками у місті 1 раз на рік на підставі результатів державного статистичного спостереження. У разі виявлення перевищень минулорічних показників провести аналіз на предмет зв’язку з реалізацією заходів Програми.

Оскільки Програма є документом державного планування з обмеженим терміном дії, а саме 2 бюджетних роки, пропонується здійснити моніторинг виконання Програми, обмежившись періодом 2 роки.

Довідка про громадське обговорення проєкту Програми поводження з побутовими відходами «Розумне Довкілля. Хмельницький на 2021-2022 роки та звіту про стратегічно екологічну оцінку

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!