Новини

На запитання хмельничан під час телефонної лінії відповідав Роман Примуш

Відбулася пряма телефонна лінія «Міська влада відповідає» за участі заступника міського голови Романа Примуша. Хмельничани досить активно користуються можливістю озвучити проблемні питання за допомогою телефонних прийомів. Сьогодні протягом години пролунало сім дзвінків.

Першою звернулася мешканка будинку №109 на вулиці Кам’янецькій. Хмельничанка просила ввімкнути газ, адже уже чотири тижні мешканці не мають доступу до блакитного палива.

«Ми знаємо ситуацію і працюємо в цьому напрямку, але ПАТ «Хмельницькгаз» є приватною структурою і ми не маємо жодного впливу на дану установу», - розповів Роман Борисович.

Зателефонував на телефонну лінію хмельничанин, який проживає на вулиці Мельникова. Чоловік цікавився будівництвом дороги та просив навести лад із нумерацією будинків, адже на сьогодні вона є дуже заплутаною.

«Я дам відповідні доручення і вам нададуть вичерпну інформацію», - запевнив дозвонювача заступник міського голови.

Мешканець будинку на вулиці Інститутській, 17/3 просив врегулювати рівень напруги в електромережі багатоквартирного будинку, адже від перепадів псується техніка. Також хмельничани зверталися із питаннями надання житла, вирішення проблем у відносинах із сусідами тощо. За усіма проблемними питаннями, з якими телефонували хмельничани, Роман Борисович надав доручення відповідним структурам з метою більш детально їх вивчити та повідомити заявників про результати розгляду звернень.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!