Новини

Марина Бех-Романчук – краща спортсменка 2020 року в Україні

Асоціація спортивних журналістів України (АСЖУ) назвала топ-10 українських спортсменів 2020 року. І переможницею стала яскрава майстриня наддалеких стрибків, хмельничанка Марина Бех-Романчук!

У голосуванні АСЖУ Марина всього лиш на 3 бали випередила іншу феноменальну спортсменку, яка так само заслуговує на звання найкращої цього року – легкоатлетку Ярославу Магучіх. Ці дівчата заслуговують на першу позицію, бо обидві протягом року продемонстрували відчутний прогрес і здобули знакові перемоги.

Віце-чемпіонка світу-2019 Марина Бех у цьому році виграла два перших етапи «Діамантової Ліги», двічі перемогла в очному протистоянні лідера світового топ-листа у стрибках у довжину Малайку Міхамбо з Німеччини «на її майданчику», а ще зробила свій заключний стрибок фірмово-тріумфальним.

2020 рік Марина Бех-Романчук провела харизматично та вдало, незважаючи на всі труднощі сезону проведеного в умовах пандемії.

Вітаємо Марину та особистого тренера спортсменки Вадима Крушинського з перемогою та бажаємо успіху у наступному олімпійському році.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!