Новини

Підопічні благодійного фонду «Карітас» отримали подарунки

Уже стало доброю традицією напередодні найулюбленішого свята усіх дітей збирати дітей-сиріт, вихованців інтернатів, діток, що хворіють чи опинилися у складній життєвій ситуації в обласній філармонії. В рамках акції «Листи до Святого Миколая» діти отримали подарунки від благодійників. До акції долучилися майже півтори тисячі благодійників, яким було передано дитячі листи.

БФ «Карітас» традиційно залучає людей із добрим серцем та бажанням дарувати добро, щоб вони допомогли дітям отримати бажані подарунки з нагоди Дня Святого Миколая. Дітки писали листи найулюбленішому святому, в яких просили те, що найбільше потребують. За кілька тижнів Миколай отримав від них понад тисячу листів.

Звертаючись до дітей та батьків, заступник міського голови Микола Ваврищук зазначив, що Хмельницька міська рада вже багато років працює із благодійним фондом «Карітас» і завжди долучається до таких ініціатив і напередодні Дня Святого Миколая побажав присутнім наснаги та удачі, а діткам, щоб їх бажання збувалися.

Також директор Хмельницького обласного благодійного фонду «Карітас» отець Іван Данкевич передав міському голові Олександру Симчишину подяку за допомогу в проведені акції «Листи до Святого Миколая».

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!