Новини

Микола Ваврищук відповідав на телефонні звернення хмельничан

Відбулася перша пряма телефонна лінія «Міська влада відповідає» за участю заступника міського голови Миколи Ваврищука. Протягом години пролунало шість дзвінків.

Троє хмельничан звернулися щодо невчасної здачі новобудов. Два дзвінки надійшло від інвесторів будівництва на вулиці Лісогринівецькій, 4/1 та ще один хмельничанин просив посприяти у вирішенні аналогічної проблеми у ЖБК «Корона Дубово».

Спілкуючись із хмельничанами, Микола Васильович зазначив, що міська влада завжди готова посприяти у вирішенні проблем. Проте, питання виконання робіт та вчасної здачі будинків це стосунки забудовник-замовник і, насправді, не так багато механізмів впливу в межах чинного законодавства є у влади міста на забудовника. Також заступник міського голови розповів, що вивчає ситуації по цих забудовах і протягом тижня із дозвонювачами сконтактують із управління архітектури для подальшої співпраці.

Також на телефонну лінію звернулася мешканка будинку № 135 на вулиці Вишневій. Жінка скаржилася на сусіда, який створює шум вранці та пізно ввечері.

«Ми доручимо представникам управляючої муніципальної компанії поспілкуватися із Вашим сусідом та направимо ваше звернення до міського відділу поліції, щоб вони зреагували», - запевнив громадянку Микола Ваврищук.

Наступний дзвінок був від хмельничанина з вулиці С. Бандери, 18/2. Чоловік просив вивезти опале листя та виконати омолодження дерев. Загалом хмельничанин був незадоволений роботою управляючої компанії «Домком Хмельницький».

«Я дам доручення і листя вивезуть та проведуть обстеження дерев, але ви як власники житла маєте право змінити домоуправителя та перейти на обслуговування управляючих муніципальних компаній», - роз᾽яснив заступник міського голови.

За усіма проблемними питаннями, з якими телефонували хмельничани, Микола Ваврищук надав доручення відповідним структурам з метою більш детально їх вивчити та повідомити заявників про результати розгляду звернень.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!