Новини

Михайло Кривак відповів на телефонні звернення хмельничан

Сьогодні відбулася традиційна пряма телефонна лінія «Міська влада відповідає». Хмельничани активно користуються можливістю поспілкуватися із представниками влади та озвучити свої питання. Так, протягом години пролунало 12 дзвінків. На телефонні звернення містян відповідав секретар Хмельницької міської ради Михайло Кривак.

Звернулася на телефонну лінію хмельничанка, яка мешкає на Старокостянтинівському шосе. Жінка просила змінити знак «поворот на ліво» навпроти вулиці Зарічанської. За словами жінки, саме через нього створюються затори в годину пік.

«Ми вивчимо ситуацію і тоді будемо приймати рішення, але ви маєте рацію», - сказав Михайло Михайлович.

Наступною зателефонувала мешканка вулиці Нагірної, що у мікрорайоні Ружична. Просила звернути увагу на стан дорожнього покриття.

Слова подяки висловила хмельничанка, яка проживає на вулиці Майборського. Жінка уже зверталася на телефонну лінію щодо відновлення вуличного освітлення, а сьогодні зателефонувала щоб подякувати.

Жінка, яка проживає на вулиці Водопровідній, 44/1 просила надати роз’яснення щодо тарифів на комунальні послуги. Михайло Михайлович пообіцяв, що їй зателефонують та нададуть розрахунки з аналогічних будинків, аби з’ясувати ситуацію.

Також звернулася постійна відвідувачка однієї з бібліотек-філій центральної бібліотечної системи. Цікавилася чи буде передплачено періодичні видання на наступний рік.

З усіх проблемних питань, з якими телефонували хмельничани, Михайло Кривак надав доручення відповідним структурам з метою більш детально їх вивчити та повідомити заявників про результати розгляду звернень.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!