Новини

Інформаційні табло та нові павільйони – на зупинках громадського транспорту створюють комфортні умови для пасажирів

Для створення зручних умов для пасажирів громадського транспорту протягом 2020 року встановлено три інформаційні табло прогнозування часу прибуття транспорту на зупинках: «Ощадбанк», «Торговельний центр» («Либідь Плаза») та «Залізничний вокзал». Для зручності пасажирів у другому кварталі цього року замінено 2 табло прогнозування часу прибуття громадського транспорту на зупинках: «Ощадбанк» і «Торговельний центр» на інформаційні табло більшого розміру.

З метою поліпшення умов очікування транспорту за рахунок інвесторів встановлено нові павільйони для очікування громадського транспорту на зупинках: «Вул. Січових стрільців», «Вул. Храновського», «Вул. Місевича», «Вул. Профспілкова», «Національна академія Державної прикордонної служби України», «Вул. Болохівська», «Навчально-виховний комплекс № 23», «Ракове» кінцева (кладовище), «Вул. Будівельників», «Вул. Ярославська».

Також розпочато будівництво нових павільйонів на зупинках «Вул. Озерна», «Міська лікарня» (диспетчерський пункт) та «Вул. Степанкова».

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!