Новини

У Хмельницькому встановили ще один спортивно-тренажерний майданчик

Управління житлово-комунального господарства міської ради продовжує створювати комфортні місця відпочинку та заняття спортом для дорослих і дітей. Наразі набула нового вигляду прибудинкова територія будинків № № 11, 13 на вулиці Трудовій, що у мікрорайоні Ракове. Тут встановлено новий спортивний майданчик з тренажерним обладнанням. Тож відтепер мешканці цих і прилеглих будинків мають можливість займатися спортом просто неба. Кошти виділено з міського бюджету. Це третій подібний майданчик, який встановили у дворах багатоповерхівок цьогоріч.

Нагадаємо, крім вул. Трудової, впродовж року капітально відремонтовано дитячі та спортивні майданчики за адресами: вул. Інститутська, 17/2, 20; вул. Козацька, 60; вул. Пушкіна, 9; вул. Франка, 55; вул. Кам’янецька, 101; вул. Сковороди, 1, 9, 46…

Поточним ремонтом оновлено місця відпочинку та заняття спортом на вулицях: Проскурівській, 65,

Бандери, 8, Трудовій, 40, Лановій, 12/1, на проспекті Миру, 57/2, провулку Іподромному, 18 та інших.

Докладніше – у сюжеті МТРК «Місто».

 

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!