Новини

Протягом години роботи прямої телефонної лінії «Міська влада відповідає» пролунало 15 дзвінків

Відбулася традиційна пряма телефонна лінія «Міська влада відповідає». Сьогодні на телефонні звернення хмельничан відповідав секретар Хмельницької міської ради Михайло Кривак. Протягом години пролунало 15 дзвінків, було озвучено більше 20 питань. Традиційно частина питань стосувалася житлово-комунального господарства, роботи закладів охорони здоров’я, транспортного сполучення тощо.

Першим зателефонував мешканець вулиці Підкови. Чоловік просив облаштувати зливову канаву, щоб під час дощів вода могла спокійно стікати узбіччям та не створювати незручностей хмельничанам. Також хмельничанин просив зробити ремонт у спортивні залі ЗОШ №21.

Наступною звернулася мешканка вулиці Майборського, 13. Жінка просила облаштувати зовнішнє освітлення поблизу будинку, адже в осінню пору темніє раніше і людям, які повертаються з роботи, важко пройти.

Ще одне звернення стосувалося заміни світлофора на перехресті вулиць Чорновола та Гальчевського. За словами хмельничанина це позитивно вплине на рух транспорту на цій ділянці дороги.

Наступний дзвінок надійшов від мешканки будинку №203 на вулиці Проскурівського підпілля. Хмельничанка просила виконати ямковий ремонт прибудинкової.

Ще одне звернення стосувалося роботи транспорту. Так мешканка мікрорайону Виставка просила збільшити кількість одиниць транспорту тролейбусних маршрутів №2 та №10.

За усіма проблемними питаннями, з якими телефонували хмельничани, Михайло Кривак надав доручення відповідним структурам з метою більш детально їх вивчити та повідомити заявників про результати розгляду звернень.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!