Новини

Завершується реєстрація на участь в програмі «Молодь змінить Україну»

Участь молодих лідерів з різних куточків країни у програмі «Молодь змінить Україну» дає можливість отримати нові знання та підготуватися до їхнього практичного втілення у різноманітних сферах діяльності, а також шанс здобути фінансову підтримку на початку реалізації свого проекту чи отримати доступ до міжнародного досвіду. Програма допомагає залучити активну молодь з різних регіонів України, розширити їхній горизонт і побудувати сильну мережу молодих людей, які відіграватимуть важливу роль у трансформації країни.

Для участі у програмі «Молодь змінить Україну» у 2020 році реєструйтесь за цим посиланням до 23.00 10 жовтня.

Учасники програми пройдуть три етапи навчання:

- онлайн-школи локального розвитку для учасників та учасниць з 9 областей: Львівська, Рівненська, Закарпатська, Хмельницька, Миколаївська, Кіровоградська, Сумська, Херсонська та Луганська (жовтень-листопад 2020);

- реалізації проєктів місцевого розвитку, які були розроблені учасниками та учасницями з застосуванням знань, отриманих на навчальних модулях (грудень 2020-лютий 2021);

- навчальні поїздки до країн Європи. Автори найбільш успішних проєктів матимуть можливість отримати малий грант для реалізації своєї ідеї або взяти участь у навчальній поїздці до однієї з країн (квітень-червень 2021).

Результати усіх трьох етапів представляються на щорічній конференції для учасників MZU Annual Meeting.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!