Новини

Майже тридцять питань розглянули під час чергового засідання виконавчого комітету

Під головуванням міського голови Олександра Симчишина відбулося чергове засідання виконавчого комітету. Під час роботи члени виконкому розглянули 29 питань порядку денного.

Зокрема, підтримали проект рішення про внесення на розгляд сесії міської ради пропозиції щодо внесення змін в Положення про персональні премії міського голови кращим тренерам міста Хмельницького, затвердженого рішенням шістнадцятої сесії міської ради від 12.07.2017 року № 10, яким передбачено збільшити кількість отримувачів стипендії з 15 до 20 осіб.

Також члени виконкому надали дозвіл на встановлення меморіальної дошки Костянтину Місевичу. Дошку буде встановлено на приміщенні Хмельницької міської ради в рамках заходів з відзначення 100-річчя подій Української революції 1917-1921 років.

Про надання дозволу комунальному підприємству «Парки і сквери міста Хмельницького» на передачу з балансу на баланс комунального підприємства по зеленому будівництву і благоустрою міста виконавчого комітету Хмельницької міської ради скульптурної металевої композиції «Гармонія» автора М. Мазура, які буде встановлено на прилеглій території біля майбутнього Музею історії та культури Хмельницького.

Традиційно частина питань стосувалася оренди комунального майна, надання дозволів на розміщення зовнішньої реклами, демонтажу конструкцій зовнішньої реклами, переведення садових будинків в житлові та інші.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!