Новини

Відбулася пряма телефонна лінія «Міська влада відповідає»

Сьогодні під час чергової прямої телефонної лінії «Міська влада відповідає» на телефонні звернення хмельничан відповідав заступник міського голови Анатолій Нестерук. Протягом години пролунало дев’ять телефонних дзвінків.

Першим на телефонну лінію звернувся мешканець мікрорайону Лезневе. Чоловік просив облаштувати водовідвідну канаву вздовж дороги на вулиці Підкови та відновити «лежачий поліцейський», який засипали після ремонту дороги.

Ще одна мешканка вулиці Підкови, яка звернулася на телефонну лінію, просила підсипати дорогу асфальтобетонним сколом та позасипати ями щебенем.

Два дзвінки надійшли від мешканців Купріна. Дозвонювачі просили усунути яму біля будинку №51, адже після дощу там збирається вода. Також там потрібно відремонтувати тротуар.

Хмельничанин, який проживає на вулиці Перемоги, 8/4 розповів, що поблизу будинку потрібно закрити два люки, адже вони несуть небезпеку для перехожих та зробити підпірну стінку.

Ще один дзвінок надійшов від мешканки мікрорайону Озерна, яка просила звернути увагу на сміттєві контейнери поблизу будинку на вулиці П.Мирного, 28. За словами жінки вони виглядають не надто охайно.

За усіма проблемними питаннями, з якими телефонували хмельничани, Анатолій Нестерук надав доручення відповідним структурам з метою більш детально їх вивчити та повідомити заявників про результати розгляду звернень.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!