Проекти рішень виконавчого комітету

Про внесення змін в додаток 1 до рішення виконавчого  комітету від 22.11.2018 року № 894

Про внесення змін в додаток 1 до рішення виконавчого  комітету від 22.11.2018 року № 894

 

Розглянувши клопотання управління молоді та спорту Хмельницької міської ради, відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про фізичну культуру і спорт», виконавчий комітет міської ради

 

ВИРІШИВ:

 

1. Внести зміни в пункт 1.2 розділу 1 «Загальні положення» додатку 1 «Положення про стипендії міського голови кращим спортсменам міста» затвердженого рішенням виконавчого комітету від 22.11.2018 року №894, виклавши його в наступній редакції «Претендентами на стипендію можуть бути спортсмени віком від 10 років, які представляють та виступають за місто Хмельницький і показали високі спортивні результати з видів спорту, визнаних в Україні, на Всеукраїнських та міжнародних змаганнях за попередній рік.» та в пункт 3.9  розділу 3 «Порядок призначення претендентів» додатку 1 «Положення про стипендії міського голови кращим спортсменам міста», затвердженого рішенням виконавчого комітету від 22.11.2018 року №894, виклавши його в наступній редакції: «Стипендії призначаються 20 спортсменам (15 стипендій для спортсменів віком старше 18 років та 5 стипендій для спортсменів віком до 18 років включно».

2. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Г. Мельник.

 

Міський  голова   О. СИМЧИШИН

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!