Новини

Вперше Хмельницьким курсує «мистецький тролейбус»

На День міста, 26 вересня, у Хмельницькому запрацював «мистецький тролейбус». У звичайному тролейбусі, який щоденно курсує за різними маршрутами вулицями міста, розмістили виставку фотографій з фондів музею-студії фотомистецтва, присвячену 589-й річниці міста Хмельницького.

До експозиції увійшли роботи кращих фотографів Хмельницького, а саме: Костянтина Жданова, Олександра Савенка, Сергія Зиська, Миколи Шафінського, Василя Павлюка, Катерини Пташник, Аліни Возної, Михайла Стопенчука, Оксани Косюк, Вікторії Чиковської, Ярослави Мельничук, а також Володимира Дубаса (місто Львів) та Ігоря Ігнатьєва (місто Дніпро).

Загалом виставка складається з 40 фотографій, які вдалося зібрати завдяки конкурсу фотографій “Хмельницький – крізь об’єктив”. Експозиція тематично поділена за сюжетом. На світлинах зображені різноманітні мистецькі події, фестивалі, які відбувалися у Хмельницькому, та міські пейзажі.

«Планується, що «мистецький тролейбус» працюватиме постійно. Це буде своєрідна пересувна виставка Хмельницького музею-студії фотомистецтва, з якою матимуть можливість ознайомитися хмельничани та гості нашого міста» - зазначив начальник Управління культури і туризму Хмельницької міської ради Артем Ромасюков.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!