Новини

МКП «Хмельницькводоканал» повідомляє про призупинення водопостачання 24 вересня частини будинків на вулицях Подільській та Грушевського

У зв'язку з проведенням планових робіт по заміні запірної арматури на вул. Подільській, 38, 24 вересня з 10.00 до 15.00 буде призупинено водопостачання житлових будинків по вул. Подільській (на відрізку від вул. Проскурівського підпілля до вул. Соборної).

Також у зв'язку з проведенням робіт по приєднанню водопровідних мереж по вул. Грушевського, цього ж дня з 09.00 до 15.00 буде призупинено водопостачання житлових будинків по вул. Грушевського (на відрізку від вул. Героїв Майдану до вул. Проскурівської).

Адміністрація МКП «Хмельницькводоканал» сподівається на розуміння і просить вибачення за тимчасові незручності, спричинені виконанням необхідних робіт.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!