Новини

Стартував прийом робіт на конкурс «Ми – діти Космосу»

Розпочинається прийом робіт в онлайн галерею конкурсу дитячого малюнку «Ми - діти Космосу» на сайті організаторів, роботи приймаються до 30-го листопада. Хмельницька міська рада є співорганізатором художнього конкурсу.

Подільський Культурно-просвітительський Центр ім. М.К. Реріха з 2018 року започаткував щорічний конкурс дитячого малюнку «Ми – діти Космосу» для підтримки, розвитку та популяризації дитячої художньої творчості, в якому відображається космічний світогляд дитини. Конкурс спрямований на підтримку юного покоління у відповідності з високими моральними принципами. Тема космосу вчить дітей помічати красу світобудови у всій різноманітності і складності, спонукає до творчих і глибоко моральних пошуків.

У роботах конкурсантів організатори хочуть бачити не техногенне, а образне прочитання теми космосу: роздуми дітей про Всесвіт, незвичайну красу космічного простору, про єдність людини і космосу, відповідальності за нашу Землю, власної причетності до космосу.

Ознайомитись з положенням та умовами конкурсу можна за посиланням.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!