Новини

Майже сорок важливих для життя міста питань розглянули під час чергового засідання виконавчого комітету

На черговому засіданні виконавчого комітету Хмельницької міської ради, яке відбулося під головуванням міського голови Олександра Симчишина, розглянуто 39 питань порядку денного. Члени виконкому підтримали проекти рішень щодо надання одноразової грошової допомоги 28 громадянам – мешканцям міста Хмельницького. Також прийняли традиційне рішення про відшкодування 50% вартості навчання у вищих навчальних закладах міста для учасників бойових дій. Цього разу компенсацію отримали шестеро осіб.

Підтримали члени виконкому рішення про передачу з балансу міської лікарні на баланс міської інфекційної лікарні, міської дитячої лікарні та міського перинатального центру пульсоксиметрів та концентраторів кисню, які було придбано в рамках програми боротьби з коронавірусною інфекцією.

Також на розгляд сесії направили проект рішення щодо розгляду пропозицій, які стосуються програми «Громадські ініціативи» м. Хмельницького на 2021-2025 роки, а саме затвердження програми, порядку проведення конкурсу по визначенню одержувачів бюджетних коштів та затвердження положення про конкурсну комісію по визначенню одержувачів бюджетних коштів, передбачених на реалізацію програми.

Було підтримано проекти рішень щодо надання дозволів на розміщення зовнішньої реклами, переведення садових будинків в житлові. Традиційно частина питань стосувалася квартирного обліку при виконавчому комітеті міської ради, продовження договорів оренди комунального майна тощо.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!