Новини

Представники ОСББ Хмельницького можуть долучитися до онлайн-курсу «Осіння школа ОСББ»

Участь у навчанні можуть взяти ініціативні групи, які мають намір створити ОСББ та діючі ОСББ міста й області. Перші 20 зареєстрованих учасників вебінарів безкоштовно отримають друковані посібники щодо створення та діяльності ОСББ.

Дати та теми вебінарів:

- 10.09.2020 (четвер) о 13:00. Чому ОСББ. Відносини власності та форми управління багатоквартирним будинком;

- 16.09.2020 (середа) о 13:00. ОСББ в Україні: правовий статус, порядок створення і діяльності;

- 23.09.2020 (середа) о 13:00. Налагодження роботи новоствореного ОСББ. Перші кроки після створення.

Реєстрація для участі за посиланням.

Після проходження реєстрації, за день до вебінару, на Вашу електронну адресу надійде лист із детальною інструкцією щодо участі у вебінарі.

Участь безкоштовна.

Навчання проводиться в рамках Проекту ЄС/ПРООН «Об’єднання співвласників будинків для впровадження сталих енергоефективних рішень» (HOUSES) за підтримки ГО «Хмельницька обласна асоціація голів правління ОСББ» та виконавчого комітету Хмельницької міської ради.

Всі учасники після проходження навчання отримають Сертифікати від Проєкту ЄС (European Union in Ukraine)/ПРООН «Об’єднання співвласників будинків для впровадження сталих енергоефективних рішень» (HOUSES) www.houses.in.ua.

Додаткову інформацію Можна отримати за телефоном 066-7120198, 067-3830149 або написати лист на електронну пошту [email protected].

Контактна особа у Хмельницькій області – Вячеслав Третяк, регіональний координатор ПРООН з досягнення Цілей сталого розвитку та Богдан Малінський – голова ГО "Хмельницька обласна асоціація голів правління ОСББ", тел. 067-2638181.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!